Tips for gifts

15:18

Většina lidí, které znám každý rok kupují svým kamarádům a příbuzným ty samé dárky. Svíčky, pro holky laky na nehty, knížky nebo takové ty obyčejné věci, které určitě znáš a možná také kupuješ svým kamarádům taky.
Dlouho jsem přemýšlela, co svým kamarádům koupit tento rok a napadlo mě několik věcí, které nejsou tak obvyklými dárky k Vánocům...



Milují tví kamarádi či kamarádky adrenalin?  Bungee jumping, seskok padákem nebo jiné šílenosti, jsou pro ně určitě to pravé. Zkus pohledat a něco určitě najdeš, ZDE je toho spousta.




Lidé, kteří si rádi něco organizují, s sebou vždy nosí několik diářů. Co jiného by pro ně bylo nejlepším dárkem? 
Kamarádce, která má ráda všebarevné, kytičkované, sovičkové diáře se spoustou samolepek a motivačních diářů, se bude skvěle hodit nějaký ODSUD.
Pokud má kamarádka ráda jednoduchý jednobarevný diář, zkus nějaký najít třeba TADY.





Pokud se svými kamarády či příbuznými ráda cestuješ, tak doporučuji koupit letenky, případně zájezd do ciziny. Mezi místa, která můžete navštívit, patří třeba Neuschwanstein, Řím, Benátky, také mě napadá Londýn.





Počítačová hra je dárek, kterým potěšíš asi každého kluka. Stačí si zjistit, které hry tvůj kamarád, brácha nebo kdokoliv jiný rád hraje a máš vyhráno. 





Jestli tvoje kamarádka, teta, maminka, nebo babička ráda peče, můžeš ji koupit jakoukoliv sadu na pečení. Taky jí můžeš pořídit kuchařku, aby mohla zkoušet stále nové a nové recepty.





Dalším dárkem, kterým určitě potěšíš spíše mladší členy rodiny je vstup do Choco-Story. Na TOMTO portálu je varianta s workshopem a neomezenou degustací, ale jistě je i více možností. Všem milovníkům čokolády by se určitě líbil program, který zahrnuje All you can eat, stačí aby ses podíval na TUTO stránku a hned je o dárek postaráno.





Chápu, že ne všichni mají finanční možnosti k tomu, aby kupovaly takovéto dárky. Proto jsem si jako poslední variantu připravila slevomat, který jsem zde už několikrát jmenovala. Je na něm spousta slev na pěkné a originální dárky. 




Tak co, už víš co svým blízkým dát k Vánocům?



 you























You Might Also Like

0 komentářů